Chalet

Het uitzicht door de metersbrede ramen van de chalet geven wisselend in de lente en zomer een uitzicht op de groene steile en hoge heuvels van deze vallei dat een kleurrijk landschap is in de herfst of een kerstkaart in de winter, m.a.w. “Sitta” is de rust in de natuur zelf.

Chalet “Sitta” staat op amper 100 m van de ongerepte Semois. Ligging in Bohan-sur-Semois deelgemeente van Vresse, in de provincie Namen, grensgemeente met Luxemburg en Frankrijk. De chalet is heel rustig gelegen in een dal, omgeven door groen en bos. Na circa 900 m wandelen langs de Semois kom je in dit bruisende, en steeds gezellig Ardens dorpje met slechts 400 inwoners.

Iets drinken, uit eten gaan, de nodige aankopen doen is in Bohan dus altijd vlakbij. Uitstekende ligging voor: kajakken, mountainbike, sportvissen, trekking, paardrijden en uitstappen in dit prachtig natuurgebied, langs de meanders van de Semois, of wandelen in de omliggende beboste steile heuvels op 3 à 400 m hoogte. De streek rondom Bohan was vroeger bekend om zijn tabaksplantages en heeft dankzij zijn ligging een microklimaat.

De stenen chalet is volledig gerenoveerd, binnenmuren met houtafwerking en nieuw meubilair. Living met salon, radio en tv met satelliet ontvangst, dvd, afzonderlijke CD stereo en een eethoek voor 8 personen. Moderne keuken met vaatwas, koelkast met diepvries, microgolf met warme lucht, elektrisch fornuis en allerhande kleine keukenapparaten. Keukenkruiden, vaatwastabletten en vaatlinnen zijn voorzien. Er is 1 slaapkamer met 2 persoonsbed, 1 slaapkamer met 2 persoonsbed + 1 stapelbed voor 2 personen + kinderbedje en eetstoeltje ± 3 jaar. Badkamer met douche, toilet en wastafel. Er is overal centrale verwarming met radiatoren. De temperatuur wordt dag en nacht per kamer en per seizoen automatisch geregeld door middel van WIFI. 

Foto's van de chalet